Etiquette & Lifestyle diners

Dé gelegenheid om de puntjes op de spreekwoordelijke -i- te zetten als het gaat om (zakelijke) omgangsvormen en etiquette aan tafel. Of het nu gaat om een ontbijtsessie, lunch of diner; met het lifestyle etiquettediner krijgt u antwoord op al uw vragen én inzicht in het waarom van tafeletiquette.

Doel

Tijdens het etiquettediner ligt het accent op de persoonlijke performance aan tafel in de rol van gastheer/-vrouw én die van gast. Aan het einde van het gezellige en leerzame etiquettediner bent u in staat gastvrouw of gastheerschap nog meer als een rolmodel in te vullen. Proactief en met zekerheid vermaakt u uw gasten en straalt u zelfvertrouwen uit als nooit te voren Tafelen met u wordt een nog aangenamere en charmantere ervaring voor uw disgenoten.

Het programma start met een apéritief, waarna een inleiding wordt gegeven over het belang van (zakelijke) omgangsvormen/etiquette. Aansluitend worden de proef- en keuringscriteria van ‘wijn aan tafel’ behandeld, waarna het gezelschap aan tafel gaat.

Tijdens het diner komen ondermeer de volgende onderwerpen aan bod:

  • ‘Actief’ restaurantbezoek
  • Uw rol als gastvrouw of gastheer richting klanten, relaties en bediening
  • Omgaan met moeilijke gerechten (in praktijk gebracht)
  • Persoonlijke performance, waaronder houding, tafelmanieren en –etiquette, tafelspeech, conversatie
  • (optioneel) buitenlandse tafelgebruiken

* U bent mogelijk doorverwezen vanaf etiquettediner.nl.