Cecil Penso Managed Behaviour is een uiterst gedreven en professionele organisatie die vanuit haar brede trainingsprogramma maatwerk levert. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u én uw organisatie op ieder niveau begeleiden in training- en veranderingstrajecten.

Effectieve resultaten worden alleen bereikt door persoonlijke competenties verder te ontwikkelen en talenten te benutten. Hoe groter de individuele successen, hoe groter het succes van de organisatie, want de mensen bepalen uiteindelijk het succes van een organisatie. Samen. Met elkaar.

De vraag is dan ook hoe de individuele successen te vergroten? Het antwoord is even simpel als doeltreffend; Door mensen het gevoel te geven gehoord en gewaardeerd te worden, door ze te betrekken bij de organisatie, waarmee de motivatie om de individuele competenties optimaal in te zetten voor het verwezenlijken van team- en organisatiedoelstellingen toeneemt.

Maar waar anderen ophouden, gaat Cecil Penso Managed Behaviour verder. Op unieke wijze wordt een koppeling gelegd tussen zakelijke gedrags- en omgangsvormen én etiquette. In trainingen- én coachingstrajecten wordt door Cecil Penso Managed Behaviour dan ook extra aandacht en waarde gehecht aan de persoonlijke performance van het individu. In een tijd waar waarden en normen maatschappelijk hot issues’ zijn speelt dat meer dan ooit. Eigenlijk niet meer dan logisch; weten hoe je je gedraagt, zonder uit je rol te vallen, ongeacht de omstandigheden of de situatie. Daar gaat het om. Dat maakt iemand succesvol. Dat maakt het team succesvol. Dat maakt de organisatie succesvol.